Welcome to the Invelos forums. Please read the forum rules before posting.

Read access to our public forums is open to everyone. To post messages, a free registration is required.

If you have an Invelos account, sign in to post.

    Invelos Forums->DVD Profiler: Desktop Technical Support Page: 1  Previous   Next
Trailers
Author Message
DVD Profiler Unlimited RegistrantStar ContributorAddicted2DVD
Registered: March 13, 2007
Reputation: Superior Rating
United States Posts: 16,634
Posted:
PM this userEmail this userVisit this user's homepageView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
Is anyone else having trouble getting the trailers to play in profiler. I first noticed this a good week ago. All I get is a black box. 

I tried the usual...
- Repair Database
- Restart the Program
- Restart the CPU
Pete
DVD Profiler Desktop and Mobile RegistrantStar Contributormreeder50
I was out of bullets
Registered: March 29, 2007
Reputation: High Rating
United States Posts: 1,943
Posted:
PM this userEmail this userView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
If you are talking about local trailers mine is working fine.

Usually when they stop working, the trailers are no longer in the same directory as they were when originally set; or the program association to play them is not working correctly; or the Tools/Options/Utilities/My Links Launch Programs... is pointing to the wrong place or program.

I hope this helps.
Marty - Registered July 10, 2004, User since 2002.
DVD Profiler Unlimited RegistrantStar ContributorAddicted2DVD
Registered: March 13, 2007
Reputation: Superior Rating
United States Posts: 16,634
Posted:
PM this userEmail this userVisit this user's homepageView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
No... this is not local trailers. I am talking about the YouTube trailers that are from the links.

I doon't know about local trailers as I have none in this computer
Pete
DVD Profiler Unlimited Registranthsrh
Registered: September 5, 2009
United States Posts: 17
Posted:
PM this userView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
Am having same problem as Addicted for several days now. Tried repair and reboots to no avail. Also attempted to insert a fresh trailer link from youtube, but it wouldn't play in DVDP black window either.  Complained to DVDP but no response.
DVD Profiler Unlimited RegistrantStar ContributorAddicted2DVD
Registered: March 13, 2007
Reputation: Superior Rating
United States Posts: 16,634
Posted:
PM this userEmail this userVisit this user's homepageView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
I opened a support ticket for it earlier. They have fixed it now!

Thanks for the quick help Invelos!
Pete
DVD Profiler Unlimited Registranthsrh
Registered: September 5, 2009
United States Posts: 17
Posted:
PM this userView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
My trailers are playing now, too.  Thanks!
    Invelos Forums->DVD Profiler: Desktop Technical Support Page: 1  Previous   Next