Welcome to the Invelos forums. Please read the forum rules before posting.

Read access to our public forums is open to everyone. To post messages, a free registration is required.

If you have an Invelos account, sign in to post.

    Invelos Forums->DVD Profiler: Desktop Technical Support Page: 1  Previous   Next
Missing menu item
Author Message
DVD Profiler Unlimited RegistrantStar ContributorGSyren
Profiling since 2001
Registered: March 14, 2007
Reputation: Highest Rating
Sweden Posts: 3,065
Posted:
PM this userVisit this user's homepageView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
I'm a bit confused because I tried to figure out why selecting a profile from ProfilerQuery didn't work for jfrench, until I found out that "Select by UPC"  doesn't appear on his DVD menu.



We're both running the latest Profiler. I'm on Win 10 and he's on Win 7, both 64 bit. I don't see why Windows version should make a difference. Anyone have any ideas as to why Select by UPC doesn't appear on his menu?
My freeware tools for DVD Profiler users.
Gunnar
DVD Profiler Desktop and Mobile Registrantmediadogg
Aim high. Ride the wind.
Registered: March 18, 2007
Reputation: Highest Rating
United States Posts: 5,083
Posted:
PM this userVisit this user's homepageDirect link to this postReply with quote
Please see my solution in your thread.
Thanks for your support.
Free Plugins available here.
Advanced plugins available here.
 Last edited: by mediadogg
DVD Profiler Unlimited RegistrantStar ContributorCubbyUps
Registered: March 14, 2007
Reputation: Highest Rating
United States Posts: 3,754
Posted:
PM this userView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
I'm using Windows 7 and it shows fine on mine.
DVD Profiler Desktop and Mobile RegistrantKnasen69
Just one more Blu-Ray.
Registered: June 25, 2007
Sweden Posts: 125
Posted:
PM this userVisit this user's homepageView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
I have win 7 and have the same meny as you.
What also is wierd is that menu item "Select on remote" is in another position.

Best regards
"Hope I didn't take up too much of your time." Amos Hart - Chicago
DVD Profiler Unlimited RegistrantStar Contributorrdodolak
Registered: March 18, 2007
Reputation: High Rating
United States Posts: 1,196
Posted:
PM this userView this user's DVD collectionDirect link to this postReply with quote
It would appear that he customized his commands.
    Invelos Forums->DVD Profiler: Desktop Technical Support Page: 1  Previous   Next