Welcome to the Invelos forums. Please read the forum rules before posting.

Read access to our public forums is open to everyone. To post messages, a free registration is required.

If you have an Invelos account, sign in to post.

Invelos Forums->Posts by CinemaDeSkunk Page: 1  Previous   Next
Message Details
I also had problems logging in to IOS App. My username has an apostrophe ' and my only solution was to change my username with a new one that contained NO apostrophe or spaces. I hope this helps.


Quoting lcummins:
Quote:
Hi, I posted the following in the website discussion, but thought it might also be appropriate here as well.

Quoting lcummins:
Quote:
I'm having trouble updating the database on my iPhone and iPad. Whenever I try to update, it states Login Failed. I've verifed the user name and password are correct by logging into the site on my PC. On the iPad, if I try logging into the site through a browser, it tells me cookies must be enabled (whether I use Chrome or Safari) even though cookies are already enabled. I've tried to turn cookies off then back on, but that doesn't help. To make troubleshooting even more difficult, since I started encountering this issue a couple of weeks ago (hadn't updated the database on either device for a few months, so it might have stated much earlier) it will on occasion, actually work. When it does work, I can login on both devices and update the database, so it doesn't appear to be my devices, but rather something on the website. Any ideas?


Anybody else having trouble logging into the site for updates?
Posted:
Topic Replies: 4, Topic Views: 2940
Invelos Forums->Posts by CinemaDeSkunk Page: 1  Previous   Next